Cs-Nation-Comuniti-Zombi
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bun venit pe:Cs-Nation-Comuniti-Zombi

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send"

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin

Data de înscriere : 27/07/2009

Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" Empty
MesajSubiect: Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send"   Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" I_icon_minitimeLun Iul 27, 2009 2:39 pm

Deci dupa cum stiti unii poate aveti eroare cu HLDS Don't Send Error cand schimbati harta. Rezolvarea este una banala si foarte eficienta:
Pentru inceput nu va sfatuiesc sa va reinstalati windowsul sau sa bagati din nou serverul.
Primul lucru este sa nu mai schimbati harta din consola (hlds) ci cu adminul din server.
Al doilea lucru este sa downloadati acest program: Download here
Dupa cum vedeti programul se numeste Atomic Clock Sync. Il instalati , intrati in el dupa care dati update la ceasul de la calculator si gata!

Rezolvarea este banala ( Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" Icon_neutral ) dar este foarte eficienta Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" Icon_smile
. De ce acest program? Pai cand harta se schimba se genereaza un fel de
interval pe timp . Ceasul vostru (PC) ne fiind potrivit exact, ajunge
sa cauzeze probleme HLDS-ului si urmeaza eroare (POC) . Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send" Icon_smile .

Author (PHOTO): https://i231.photobucket.com/albums/ee11 ... BYGAME.jpg
Sus In jos
https://cs-nation-comuniti-z.forumgratuit.ro

Rezolvarea erorii: "schimb harta si imi da don't send"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Rezolvarea erorii "SZ_GetSpace:overflow on netchan->message"
» Rezolvarea erorii "svc_bad" care da jucatorii afara
» Kicked:"ML_NOTFOUND:INVALID CHAR"
» Cautam "Addons Master"
» "Time Out" - rezolvare !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Nation-Comuniti-Zombi :: eXtream - Counter-Strike 1.6 :: Probleme la servere dedicate de Counter-Strike-
Mergi direct la: